Project Description

סומילייה ובר יין

בשנים האחרונות חלה עלייה בתרבות שתיית יין והתאמת יין איכותי לסוגי מאכלים שונים. הקהל הישראלי חידד את טעמו והבחנתו באיכות היין וסוגי הענבים המרכיבים אותו כגון: קברנה סוביניון, מרלו וכו' יינות קינוח, רמות אלכוהול גבוהות כגון שרי, פינו יבש וכו'.

צוות מיקסולוג'י עובר הדרכות יין ומבקר בכרמים ויקבים על מנת להעביר את חווית הכורם והגשתו לאורח.

הסומליה, טל גנץ, מדריך יין, כתב יין מזה כ- 15 שנים, יתאים עבורכם בר יינות משובח בהתאם לתפריט האירוע.

ניתן לשלב עמדת יינות בוטיק יוקרתית בקבלת הפנים, במהלך האירוע ובסיומו (יינות קינוח).

שדרוג בר היין לאירועים נחשב לאחד השירותים היוקרתיים, האיכותיים והמשובחים בכל אירוע.

במיקסולוג'י  תוכלו ליהנות ממבחר רחב של יינות המותאמים במיוחד בשבילכם לחווית אירוע מושלם