Project Description

סדנאות ואירועי תוכן

מתכננים אירוע עסקי? השקה יוקרתית? ערב גיבוש להנהלת החברה? טל גנץ עומד לרשותכם ומציע חלל, "היכל חלומות" לחובבי האלכוהול והיין.

טל גנץ  הקים מערך עם טובי מדריכי האלכוהול, קולינריה וסיגרים, ומציע אירועים מותאמים בדיוק לצרכים שלך, החל מתפריט יינות בוטיק, קוקטיילים חדשניים, ליין אפ מוזיקלי וכלה במנות גורמה שמורכבות ממש לנגד עיניהם של האורחים.

ניתן אף לערוך סדנאות גיבוש מהנות בנושאי יין, עולם האלכוהול, תרבות הבארים בשילוב גבינות,בשרים, סיגרים וגורמה כחלק מאירוע ייחודי.

מנהל הסגל המקצועי: טל גנץ-17 שנה בענף היין, אלכוהול ובארים. מוותיקי  המיקסולוגים בארץ בעל ניסיון עשיר בארץ ובמדינות כמו ארה"ב ורוסיה. אחראי להקמתם וליוויים של מסעדות ובארים בכל הארץ. מדריך אלכוהול מטעם חברת י.ד עסקים (טקילה פטרון, וודקה בלוודר , הנסי קוניאק, ג'ים בים, מואט ושאנדו, דום פריניון ועוד

לשעבר אחראי תחום יין ואלכוהול במלון מצודת דוד ומנהל של מסעדת "סקאלה" שנבחרה להיות בין 101 מסעדות המלון הטובות בעולם.

לשעבר מנהל תחום המסעדות של מלון דיוד אינטרקונטיננטל

מרכז את תחום האלכוהול, יין וקוקטיילים בפורטל ובמגזין בקבוק.

מגוון סדנאות:

ערבי יין  – מדובר בערבים המלווים ביינות ישראלים איכותיים. סדנה חווייתית התורמת לגיבוש והעלאת המורל "יין ישמח לבב אנוש", במהלך הסדנה נעסוק בהיסטוריית היין בארץ ובעולם, נדבר על ההבדלים בין זני הענבים צורת הגשת היין, יין ובריאות, שילוב יין ואוכל וכמובן טעימה מקצועית של מספר סוגי יינות איכות. הסדנה נערכת באווירה לא פורמאלית וחווייתית, הממוקם במלון הסמוך לחוף ימה של תל אביב ונמל ת"א המשלב תכנים של קולינריה המועברים לקהל ע"י השף של המקום. (יש אפשרות לקבוצות קטנות או גדולות יותר המחיר משתנה בהתאם)

סדנת פטרון:

סדנה יחודית של עולם הטקילה דרך טקילה פטרון, הטקילה הייחודית והנמכרת ביותר בארה"ב, נטעם ונלמד על סוגי הטקילה, שיטות הכנה ויישון לצד דרגות הטקילה השונות

 

סדנאות קוקטיילים

סדנה חווייתית על עולם האלכוהול והקוקטיילים. היכן הוזכרה המילה "קוקטייל" לראשונה ומה מקורה? איזה משקאות כדאי להחזיק בבית? אם להכנת קוקטיילים ואם לשתייה "נקייה". חלק מהמשתתפים יחוו חווית בר לכל דבר ויכנו את הקוקטיילים בעצמם. במהלך הסדנה יטעמו המשתתפים קוקטיילים קלאסיים ומפורסמים לצד קוקטיילים חדשניים ונרקח טעמים ומצב רוח.

סדנת וויסקי

סדנא חווייתית על עולם הוויסקי, מי המציא את הוויסקי האירים או הסקוטים?

מה ההבדל בין מאלט וויסקי לבלנדד וויסקי? האם האזור ממנו מגיע הוויסקי משפיע על אופיו

ומה חשיבותם של המים בתהליך? כמה זמן מתיישן וויסקי בחבית ומה חשיבות ההתיישנות?

איך טועמים וויסקי וכיצד מומלץ לשתות אותו? כל זאת ועוד בסדנא מרתקת בנושא בבר של

מלון אלכסנדר כדי להשלים את החוויה ולעשות אותה מושלמת.

במהלך הסדנא יטעמו המשתתפים מספר סוגי וויסקי איכותי ויעמדו על ההבדלים ביניהם.

סדנת קוניאק הנסי

מה ההבדל בין ברנדי לקוניאק? האם הקוניאק מקבל את צבעו מהענבים או מהחבית?

                                                              כמה זמן מתיישן הברנדי או הקוניאק?  האם באמת יש חבל ארץ הנקרא "קוניאק" בצרפת?

מה פירוש האותיות?  V.s, v.s.o.p, x.o על תווית הבקבוק. איך מקובל לשתות קוניאק ובאיזה כוס?

כמו כן נדבר על השילוב המנצח של קוניאק וסיגר ותהליך הייצור של הסיגר הקובני  ועל השילוב המנצח במהלך הסדנא יטעמו המשתתפים מספר סוגי קוניאק בליווי סיגרים משובחים וכל זאת בקומת הלאונג'.

של קוניאק וסיגר הכולל את תהליך הייצור של הסיגר הקובני.