Project Description

האלכימאי – בר מולקולרי

חוויה גסטרונומית שעיקרה שינוי מצבי צבירה של חומרי גלם והגשתם באופנים ויזואליים יצירתיים ובמרקמים מפתיעים.

הטרנד המולקולרי מאפיין את המטבח העילי ונראה מעיין כישוף אלכוהולי.

המיקסולוג (מומחה לערבוב אלכוהול ולטכניקות מורכבות) טל גנץ וצוותו מציעים שירותי בר אלטרנטיביים הכוללים הגשת אלכוהול-מולקולרי.

את תהליך היצירה בונה טל גנץ אשר רוקח טקסטורות וטעמים תוך שימוש בתהליכים כימיים שונים ומפתיעים.

צ'ייסר טקילה שבסופו מתפוצצת בפה ספירה של מיץ לימון ומלח, אלכוהול בצורת פנינים כדוגמת קוויאר המשדרגות כוס שמפניה קלאסית, קציפות צבעוניות, משקה הנראה כחלמון ביצה נוזלי….

וזו רק ההתחלה….

מדובר בחוויה שונה, מרגשת ומופלאה המעניקה שדרוג לאירוע המושלם שלכם.